mandag 23. juli 2012

Nyhet i Norge!

Husker dere jeg nevnte i forrige innlegg at jeg holder på med noe spennende som jeg ikke har kunnet dele med dere enda?

Vel, tiden nærmer seg for avsløring!

Jeg og en venninne (Kristina) har lenge ergret oss over garnutvalget i dette landet, her i Bergen er i allefall garnbutikkene noe kjedelige, vi har fire stk i sentrum og alle tilbyr akkurat det samme garnet. Vi har derfor lagt vår elsk på nettshopping av garn fra utlandet, men det kjipe er jo at vi da i flere tilfeller har måttett vente i ukesvis på å få garnet. Akkurat nå for eksempel så bestilte jeg et nøste 13. juni, som fortsatt ikke har kommet! Det er jo denne helsikes tollen som tar så eeeevig lang tid!

Vi bestemte oss derfor for å starte vår egen nettbutikk der vi tilbyr garn som ikke er å finne andre steder her i landet!

Butikken Tibialia åpner 1. august!

ENDELIG kan man få tak i det fantastiske garnet fra Lorna's Laces i Norge! Lorna's Laces er håndfarget i nydelige frager, og vi har tatt inn tre forskjellige garntyper i et utvalg av moteriktige farger.

Lorna's Laces Shepherd Sock er sokkegarnet, 80% merino og 20% nylon. Det passe tynt til sokker og innslaget av nylon gjør sokkene slitesterke i tillegg til myke og komfortable på grunn av merinoen.

Lorna's Laces Shepherd Worsted er i 100% superwash merino. Et tykkere garn som er perfekt til supermyke og deilige gensre, luer, cardigans, vanter eller kanskje et par tykkere varme sokker?

Lorna's Laces Honor i 70% alpakka og 30% silke er vakkert og silkemykt. Garnet er litt tynnere enn Shepherd Worsted og passer perfekt til litt tykkere sjal, luer, vanter eller en luksuriøs genser.


Tibialia åpner 1. august, så bli med på facebooksiden vår for å få med deg alle oppdateringer og enda mer informasjon om åpning og gode tilbud!

6 responses to Nyhet i Norge!

 1. Quiltefeen says:

  Så spennende!! Gratulerer med nettbutikk..:) Gleder meg til å prøve dette garnet.. :)
  Har sendt mail, og håper på at jeg er den heldige til å få tilsendt et nøste.. :)
  Ha en super uke!
  Kristin

 2. Veronica A. says:

  Wow! Så spennende! Lykke til med åpning!

 3. Randi says:

  Gratulerer! Dette er jo kjempespennende. Venter spent på åpningen:)

 4. Blåbærlina says:

  kjempespennende med egen garnbutikk!!
  Så tøft å gjøre noe sånt!
  Lykke til! :O)

 5. Little gamer says:

  Congratulations with your new shop! Hope it goes well for you! Here in the Uk the selection of wool is not too bad but quite expensive. I usually stock up with yarn when I go back to visit my parents in Denmak. Much better selection and so much cheaper.

Legg inn en kommentar