søndag 16. oktober 2011

Mariusdilla!

Jeg har aldri syntes noe om Mariusgenseren, jeg er sjelden fan av noe som er "typisk Norsk". Tror det er på grunn av dårlige erfaringer med hjemmestrikkede ting fra jeg var liten, med stivt ullgarn som klør. Fysj!

Men, jeg må vel bare innrømme at jeg blir påvirket av motene jeg, som alle andre. Og Mariusgenser har blitt kjempehot!


Jeg vil strikke meg denne modellen. Lengre, med ribbestrikket hals og andre farger. Det blir sikkert lysegrå og hvit kjenner jeg meg selv rett! Og her blir det ikke noe garn som klør. Alpaca all the way!

Litt skeptisk til om jeg klarer å fullføre et så stort prosjekt. Redd for at det kommer til å bli veldig kjedelig på de store ensfargede flatene...

Flere som har Mariusdilla? Og har noen erfaring med å strikke genseren?

4 responses to Mariusdilla!

 1. LillaManilla says:

  Eg og har lyst på denne versjonen! Men kanskje i litt andre fargar... Lys grå, kvit og lyserosa kanskje? <3 Sjølv om det ikkje blir heilt Marius då... ;-)
  (har forresten oppskrifta om du vil låne) :-)

 2. Lisa says:

  Omg! Vi tenker likt! Jeg vil ha akkurat de fargene :p
  vi blir twins! ;)

 3. Myrte ♥ says:

  Marius er fiiint, høres knall ut i fargene du ønsker! Holder selv på med Mariustunika/kjole i lilla, hvitt og grått til meg selv, og det tar en evighet å komme opp til mønsteret.... Men resultatet blir forhåpentligvis bra den dagen den blir ferdig.

  Koselig at du vil være med på gi-bort'en min =)
  Ha en superduper kveld!

 4. litjjenta says:

  marius er nydelig. jeg har strikket i grått og lilla. nydelig mener jeg selv, men jeg er vel noe subjektiv :) kos deg med strikketøyet

Legg inn en kommentar