lørdag 17. desember 2011

Helgens sysler


Julegavestrikk! Er det bare meg som er ufattelig lei av å strikke julegaver nå? Jeg har så lyst å strikke noe til meg selv av alt det nydelige garnet jeg kjøpte i London!


Begynte på disse selbuvottene til min bestekompis 12. desember. 100% alpaca med 2mm pinner. 2mm pinner. Er halvferdig med den første votten, håper jeg får strikket den ferdig og kommet godt i gang med vott nr. 2 i løpet av helgen.


Litt skeptisk til om jeg har tatt med litt mye vann over hodet med disse vottene, har bare noen dager igjen før de må være ferdige!

Men, jeg synes de er gøy å strikke! Det skjer noe nytt på hver runde, så det blir vanskelig å legge fra seg, heldigvis ;)

Hvordan går det med julegavestrikkingen deres? Er dere ferdig?

onsdag 14. desember 2011

Pink Aeolian


Sjalet har vært ferdig en stund. Jeg kom meg bare ikke rundt til å få tatt bilder av det! Men, bedre seint enn aldri?


Nei, egentlig ikke denne gangen. For jeg har brukt det en del, og det er langt fra ny-blokket lenger. Det har krøllet seg sammen etter å ha ligget rundt halsen min, så det er ikke særlig fotogent lenger. Jeg får blokke det en gang til senere og ta nye flotte bilder av det, det fortjener det!


Prøvde å få Theodor til å stille som modell, men det var ikke fullt så enkelt denne gangen :p

Jeg er da uansett fornøyd med sjalet, nydelig farge, mykt og deilig garn, nydelig mønster, og nydelige perler! :)

Oppskrift: Aeolian Shawl
Pinner: 3,5mm
Garn: Lace fra Malabrigo Yarn, i fargen 130 Damask Rose
Ravelry prosjektside: Pink Aeolian

torsdag 1. desember 2011

Garnshopping i London

Jeg og Marte tok oss en husmortur til London, for å shoppe, shoppe og shoppe litt til. Vi shoppet mye klær, men prioriterte så klart garnbutikker også! Vi rakk to butikker, I Knit London og Loop. Loop var min favoritt, de hadde et stort utvalg forskjellige garn, typer og farger, og en utrolig søt og koselig butikk!

Men la oss komme til poenget, nytt garn! <3



Dette garnet i 100% alpaca (nydelig mykt), klarte jeg ikke holde fingrene unna lenge, det er nå på vei til å bli lue til min mor!


Begge disse garnene kjøpte jeg hos I Knit London. Der fikk jeg også tak i blocking wires! Åh, som jeg gleder meg til neste gang jeg skal blokke noe.


Sjekk den nydelige handleposen hos Loop! Jeg vandret ut fra butikken med to fulle poser ;)



Disse seks nøstene i 50/50 ull/alpakka skal bli til en cardigan til meg selv. Så nå strikker jeg som en gal for å bli ferdig med alle julegavene så jeg kan begynne på cardiganen ;)


Et nydelig nøste Tosh Sock fra Madelinetosh. Loop hadde myyye Madelinetosh, tror det er mitt favoritt garn, så mye vakkert og mykt. Likevel kom jeg derifra med bare ett nøste... (budsjettet var allerede sprengt både en og to ganger..) Litt usikker på om dette skal bli sokker eller kanskje et sjal. Vi får se!


100% alpakka skal bli til en hals til meg selv, ja litt egen må man jo være.

Og sist men ikke minst....


Nøstemaskin!! Du og du som jeg gleder meg til å bruke den! Tror den må være det beste kjøpet fra hele Londonturen ;)

« Eldre innlegg Nyere innlegg »